aizuddin's FotoPage

By: aizuddin mohd

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[Archive]
Sunday, 3-Feb-2008 09:29 Email | Share | | Bookmark
people at work

 
 
 
View all 7 photos...
seronok gak jadi 'in-house photographer' ni, boleh amik gambar yg org lain takleh ambik. Contohnya gambar kat tempat kerja, dalam hangar, warehouse, etc..selalunya kalau sebut MAS ni, org akan ingat 'Cabin Crew' je.. tapi sebenarnya lebih dari tu.. staf lain pun penting gak.. Engineer, foreman, tailor & macam2 la.. best gak sebenarnya.. kalau berminat join la MAS. hehe [img]


Sunday, 3-Feb-2008 08:57 Email | Share | | Bookmark
Lawatan ke asrama anak2 yatim

 
 
 
View all 10 photos...
2 minggu lepas aku berpeluang melawat satu rumah anak2 yatim ni, kat Kuang Selangor. Bila tengok dorang sumer ni kesian gak la.. kecik dah takde mak bapak.. ada setengah tu tak penah kenal pun family dorang, kesian.. tapi bila tanya, dorang kata seronok dok kat sini, banyak kawan2, best.. semua cam adik beradik, semuanya senasib.. so kita ni yang ada family kira bersyukur la.


Thursday, 6-Sep-2007 12:18 Email | Share | | Bookmark
Putrajaya

Masjid Putrajaya 01
Masjid Putrajaya 04
Masjid Putrajaya 02
View all 8 photos...


Tuesday, 15-Feb-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
kuala lumpur

KLCC
RAILWAY STATION
KLCC 2
View all 7 photos...


[Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net